Hivernaltrail

De winterklassieker

De winterklassieker die elk jaar in de eerste weekend van februari wordt georganiseerd. In 2023 zal deze extra speciaal zijn, want het wordt de 10e editie! We gaan hier natuurlijk een feestje van maken, dus houd onze website en de socials goed in de gaten! Inschrijven kan vanaf eind september.

 

Agenda

 
Zaterdag 4 februari 2023 
17.00 opening inschrijfbalie
19.00 uur start Nighttrail
21.00 uur sluiting en gezellige nazit in kantine

 

Zondag 5 februari 2023 
8.00 uur opening inschrijfbalie
10.00 uur start 50 km (alleen op GPX)
10.30 uur start 30 km
11.00 uur start 20 km
11.30 uur start 11 km

vanaf 12.30 uur prijsuitreikingen

Eindtijd wedstrijd 17.30 uur. 

Nieuws

 

Lopers ABC

Elk jaar stellen wij een lopers abc samen waarin de meest gestelde vragen al voor jou worden beantwoord. Klik op de volgende link LOPERS ABC op de antwoorden op de meest gestelde vragen te bekijken.
Staat je antwoord niet in de lopers abc, dan kun je ons altijd contacteren via info@forasevents.nl

Tickets Hivernaltrail

Info volgt zsm

Inschrijven 

 Info volgt zsm

 

Parcours

Info volgt zsm

Geschiedenis

Hivernaltrail was in 2013 een van de 1e trails in de wintermaanden ( Hivernal is afgeleid van “Hiver” het franse woord voor winter).

We boden de trailers voor Nederland een uniek concept namelijk 100% sneeuwgarantie bij de start ( deze was namelijk in de hal van snowworld en meteen tegen de piste omhoog  dus een ijskoude pittige opening gegarandeerd.

Wat schetste onze verbazing dat het tijdens het uitpijlen op de zaterdag echt begon te sneeuwen en we dus een prachtige wit parcours kregen.

Frappant detail was dat de temperatuur buiten kouder was dan in de skihal en dus werd de 1e editie een hele noemenswaardige editie voor de echte bikkels.

Met de trap op de Wilhelminaberg erbij na nog geen km gelopen te hebben en zondermeer  pittige start.

Met een meer dan gevarieerd parcours met diverse ondergonden en steile technische stukken is de Hivernaltrail een niet meer weg te denken race op de kalender van veel trailers.  Geen massa deelnemers, persoonlijke touch van de organisatie en mooi verzorgde omkleedfaciliteiten maken het een zeer gezellige wintertrail.

Hivernaltrail