Coriotrail

“Aut viam inveniam aut faciam”

Ik zal óf een pad vinden, óf er één maken.

Bewandel dezelfde paden als de Romeinse strijders dat eeuwen geleden deden in een mooie omgeving van het Zuid Limburgse landschap.

CORIOTRAIL 2021

Nadat we in 2020 onze zomerklassieker als een van de 1e post-Corona wedstrijden met daarom met slechts 250 deelnemers hebben georganiseerd, gaan we dit in 2021 natuurlijk opnieuw doen.  Een mooie zomerse trail door door Zuid-Limburgse bossen en velden met nieuwe stukjes route. Zo is de beruchte wall is vervangen door een korte pittige trappenpartij. Volgens deelnemers van eerdere edities is deze nieuwe route nog uitdagender.

Nieuws

FOTO’S

Op Facebook vind je de foto’s Jo Grzelak en Frank Jeurissen

UITSLAGEN  
Klik hier voor de uitslagen van de Corio Trail 2021.

 

CORONA
Coriotrail was 1 van de 1e georganiseerde wedstrijden zijn post-Corona. Daarom gaan wij een strikt Corona beleid hanteren. Denk hierbij aan ruimere starttijden ( iedereen wordt chip getimed) en een groter startvak waarin we de 1,5 meter afstand hanteren.
 
Lopers ABC
Elk jaar stellen wij een lopers abc samen waarin de meest gestelde vragen al voor jou worden beantwoord. Klik op de volgende link LOPERS ABC op de antwoorden op de meest gestelde vragen te bekijken.
Staat je antwoord niet in de lopers abc, dan kun je ons altijd contacteren via info@forasevents.nl

 

Agenda

 

Tickets